BELYSNING TIL ERHVERV

LED-SALG.dk er leverandør af mange typer LED- og induktionsbelysning.

Vi laver bl.a. belysningsløsninger til kontorer, forretninger, landbruget, industrien, kommuner, staten og mange andre brancher, der ønsker at spare strøm på deres belysning.

ButikKontorGartnerikyllingestaldeKostaldelagerhalDet offentligeHotellerBoligforeninger

  

Landbrug

Til landbruget leverer vi belysningsløsninger til grisestalde, kostalde, kælvningsstalde, kyllingestalde, m.m.
Disse løsninger er oftes udsat for hårde påvirkninger af ammoniak, vind og vejr og skal derfor kunne modstå disse faktorer.

Læs mere om løsninger til Ko & kælvingsstalde her

Læs mere om løsninger til Kyllinge- og kalkunstalde her

Læs mere om løsninger til Grisestalde her

Gartnerier

Gartnerier kan med fordel skifte fra traditionel vækstbelysning til vækstbelysning med induktionslamper. Der kan spares 50% på elregningen og med det rette lysspektrum i forhold til planten, kan produktionstiden afkortes og planten får bedre vækst og flottere blomster og/eller frugter.

Læs mere om løsninger til Gartnerier her

Lagerhaller

Industri- og lagerhaller skal oplyses korrekt og med et godt lys, så arbejdsmiljøet ikke påvirkes negativt. Med det rette lysniveau og farvetemperatur kan vi formindske træthed, risikoen for arbejdsulykker og give et generelt mere behageligt arbejdslys.

Læs mere om løsninger til lagerhaller- og industri her

Det offentlige

Vi laver løsninger med gadebelysning i Klasse II og Klasse I, det kan være parkeringsbelysning, bygningsbelysning eller indendørsbelysning i kontormiljøer, institutioner mm.

Læs mere om løsninger til det offentlige her

Butikker

Butiksbelysning er lys, der er tændt i mange timer året rundt, så der er mange penge at spare ved at gå over til LED belysning.

Læs mere om butiksbelysning her

Kontorer

Kvaliteten af lyset på vores arbejdsplads er vigtig. Det er vigtigt, at der er et kraftigt lys men med en behagelig farve.

Læs mere om belysning til kontorer her