Boligforeninger

Boligforeninger

Med LED får I billigere og bedre udendørs- og trappebelysning til jeres forening

Leje-, andels- og ejerforeninger kan typisk spare 50-80% på deres udgifter til den fælles belysning i foreningen, når de skifter til LED.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af jeres belysning, og få en grundig rapport over, hvor meget I kan spare ved at skifte – helt gratis.

Læs videre under produkterne, og få et overblik over, hvorfor LED belysning er det helt rigtige valg for jer.

Kontakt os
I er velkomne til at kontakte os på mail: info@led-salg.dk, så kan vi aftale et gratis og uforpligtende besøg.

Herunder kan I se et udvalg af LED pærer, der er optimeret til boligforeninger.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fælles belysning i foreninger er noget, der berører alle beboeres hverdag

Billig belysning er langt fra det eneste, der betyder noget, når det kommer til belysningen i trappeopgangen eller på udendørsarealerne. Blinkende lamper eller mat og kedeligt lys kan hurtigt lede til irritation hos beboerne.

Heldigvis får I med udendørs LED belysning og LED lamper til trappeopgangen et klart og konstant lys, der tænder øjeblikkeligt. Før i tiden var LED pærer kendt for deres dårlige lyskvalitet, men det var dengang, og de lyser nu om dage med samme styrke og giver det samme liv, som gammeldags gløde- og lavenergipærer.

Tager man med i beregningen, at de også lever langt længere end gammeldags belysning, er listen over gløde- og lavenergipærers fordele fuldstændigt forsvundet. I kan derfor roligt skifte til LED, uden at I på nogen som helst måde går på kompromis med kvaliteten.

I kan som forening også få tilskud til monteringen og indkøbet af nye LED pærer gennem energiselskabet. Det sker ved, at jeres besparelse ved at skifte til LED det første år bliver modregnet på jeres faktura. På den måde sparer I som forening penge fra første dag.

Vi ordner alt papirarbejdet i forbindelse med beregningen, så heller ikke her skal I bekymre jer.

Lad os stå for gennemgang og beregning - uforpligtende og uden beregning

Det kan være kringlet og tidskrævende at gennemgå al belysning i foreningens fællesarealer og derefter finde ud af, hvilket produkt der er det helt rigtige i lige præcis jeres situation.

Derudover kan regnestykket for, hvor meget I kan forvente at spare i forbindelse med skiftet til LED belysning være en tidsrøver. Ikke alene vil det afhænge af, hvor meget mindre strøm I kan forvente at spare, men også hvor mange pærer, I slipper for at skifte. Oveni det kommer så tilskuddet fra energiselskabet.

Vi gennemgår derfor jeres forenings belysning og beregner jeres besparelse i en efterfølgende rapport – alt sammen helt gratis.

I er velkomne til at kontakte os på mail: kim@led-salg.dk, så kan vi aftale et gratis og uforpligtende besøg. 

Hvad indeholder rapporten mere specifikt?

Efter vi har gennemgået jeres fælles belysning, sender vi en grundig rapport, hvor I får overblik over forventet strømbesparelse, hvor meget I sparer på fremtidig udskiftning af pærer og hvor meget I kan forvente at få i tilskud.

Indledende indeholder rapporten et tilbud på indkøb og opsætning af LED pærer, og beregning af, hvornår jeres investering har tjent sig selv hjem igen.

Det beregner vi ud fra LED pærernes længere levetid i forhold til gammeldags belysningsløsninger. LED pærer har typisk en levetid på omkring 25.000 timer i forhold til f.eks. glødepærens 1.000 timer, og derfor er alle de pærer, I ikke skal skifte fremover, med i regnestykket over jeres besparelse. 

Endelig indeholder rapporten også en beregning på, hvor meget I kan forvente i tilskud af energiselskabet. Dette indebærer en detaljeret beregning af fremtidig besparelse på strømforbruget, inkl. fremtidige forhøjelser af energipriser over hele LED pærens levetid.

På den måde sørger vi for, at I som forening får et godt overblik og indblik, inden I træffer jeres beslutning.

I er velkomne til at kontakte os på mail: kim@led-salg.dk, så kan vi aftale et gratis og uforpligtende besøg. 

Læs mere og bliv klogere på alle fordelene ved LED

Her på vores hjemmeside kan I finde mere information om LED belysning. Vi guider jer gennem, hvad der i mange tilfælde kan være en jungle af udtryk og termer.

Vi har her på vores hjemmeside samlet en række sider om, hvad I specifikt skal kigge efter, når I er på udkig efter LED produkter.

F.eks. kan I læse om, hvorfor farvegengivelsen (også kaldet Ra værdien) er vigtig for at give omgivelserne liv, hvor kraftig lyskilden skal være (dette kaldes Lumen) og hvilken farvetemperatur (Kelvin) I skal have. Endelig kan I allerede her på siden få et skøn på, hvor meget I kan spare ved at skifte til LED belysning.