Filtrering
Farvetemperatur
  1. 3000 Kelvin (2)
Mærke
  1. Øvrige (2)
Erstatter watt
  1. 15 watt (1)
  2. 20 watt (1)
RA værdi
  1. 80 (2)
Dæmpbar
  1. Ja (2)

Det offentlige

Offentlige lokaler

Halver udgifterne til belysning med LED – uden at gå på kompromis med kvalitet

Lyset i det offentlige er tændt i mange timer, uanset om det gælder institutioner eller gadelamper. LED belysning har den længste levetid af alle belysningsteknologier på markedet, og det giver derfor god mening for offentlige institutioner at skifte til denne belysningsmodel.

Vi gennemgår jeres belysning og foretager en beregning af besparelse helt uforpligtende og gratis.

Læs mere om, hvorfor LED belysning er den helt rigtige løsning til institutioner og vejbelysning herunder, eller kontakt os allerede nu for en uforpligtende gennemgang af jeres belysning.

Kontakt os nu på info@led-salg.dk.

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

LED belysning til offentlige institutioner giver bedre arbejdsmiljø og lavere elregning

Uanset om jeres prioritering er energibesparelse og/eller miljøhensyn til både arbejdsrum og klima, så leverer LED belysning på begge områder.

Med et lavere strømforbrug, langt længere levetid og bedre lyskvalitet end andre belysningsløsninger som eksempelvis lavenergi- og glødepærer, er listen med grunde til at skifte til LED belysning over tid blevet længere og længere.

Tidligere var den største udfordring mht. LED belysning, at lyskvaliteten var mat og kedelig, men det var dengang, og i dag lyser LED lige så godt som, hvis ikke bedre end, andre former for belysning. Derfor er der så godt som ingen grund til ikke at foretage en udskiftning.

LED pærens største fordel er dog stadig strømforbrug og levetid – hvor LED pæren typisk bruger 50-80% mindre energi til at levere samme lysmængde. Og med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer, modsat lavenergipærens 8.000 timer, og glødepærens 1.000 timer, løber besparelsen hurtigt op, da ikke kun energiforbrug, men også udgifter til udskiftning af pærer, skal regnes med i besparelsen.

LED vejbelysning er pålidelig, levende og behagelig

Én ting er udskiftning af indendørs pærer i institutioner som eksempelvis hospitaler, skoler og kommunale kontorer. En anden ting er udskiftning af den offentlige belysning på veje og i parker, som meget hurtigt kan blive tidskrævende og dyrt. I denne henseende er LED belysning en helt indlysende løsning.

Vi har flere års erfaring med at rådgive private, virksomheder, foreninger og offentlige institutioner om energieffektivisering af belysning, og tilbyder i den forbindelse at gennemgå jeres belysning, beregne besparelsen og fremsende en detaljeret rapport – helt uforpligtende og gratis.

Vores rapport giver jer det fulde overblik, inden I træffer en beslutning

I vores rapport beregner vi, hvad I kan forvente at spare hele LED pærernes levetid.

Dette beregner vi først og fremmest ud fra de færre kWh I bruger, afhængigt af nuværende og skønnede fremtidige kWh-priser.

Derudover beregner vi også, hvor mange pærer og lamper, I fremover slipper for at udskifte i LED pærernes levetid.

Endelig er det også muligt i mange tilfælde at opnå tilskud fra energiselskabet, og få dækket en del af investeringen den vej rundt. Det foregår ved, at første års besparelse modregnes udgifterne forbundet med at skifte den eksisterende belysning til LED. Derved er det i mange tilfælde muligt at opnå en besparelse allerede fra første dag.

Vi tager os af alt papirarbejdet, og modregner tilskuddet direkte på jeres faktura – så I skal ikke bekymre jer om noget i den forbindelse.

Bliv klogere på fordelene ved LED belysning her på siden

Her på vores hjemmeside kan I læse meget mere om alle fordelene ved at skifte til LED belysning.

I kan bl.a. læse mere om, hvorfor farvetemperaturen (også kaldet Ra værdien) er vigtig, hvilken farvetemperatur (Kelvin) der passer bedst i jeres tilfælde, og hvilken lysstyrke (Lumen) I skal bruge. Endelig kan I også se en oversigt over besparelser ved at skifte til LED, der kan give jer et forsigtigt slag på tasken mht. den besparelse I kan opnå.

Her hos LED-SALG.dk gør vi alt, hvad vi kan, for at oplyse potentielle kunder såvel som alment interesserede, om fordelene ved LED belysning. Derfor er I også mere end velkomne til at kontakte os med spørgsmål eller vedrørende bestilling og gennemgang af belysning

Kontakt os nu på info@led-salg.dk.