Filtrering

Hoteller

Giv jeres hotel- og restaurantinteriør liv og lys til den halve pris med LED

En god, intim og hyggelig stemning betyder alt for hotellets og restaurantens gæster, og det skabes bedst gennem en varm lys farve og dæmpbar lysstyrke.

LED belysning leverer varen på disse punkter, og giver samme lyskvalitet som gløde- og lavenergipærer – men med det halve strømforbrug og op til 25 gange længere levetid.

Under produkterne kan I læse mere om, hvorfor LED belysning er den helt rigtige løsning til jeres hotel og/eller restaurant, eller I kan kontakte os allerede nu for en uforpligtende gennemgang af jeres belysning og en grundig rapport over, hvor meget I kan spare, samt hvad I kan opnå i tilskud fra energiselskabet ved at skifte til LED.

Herunder ser du nogle af de lyskilder vi ofte ser brugt på hoteller

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

På et hotel skal lyset altid brænde – og det koster

Særligt for hoteller er, at de ofte har mange lyskilder, der er tændt i mange timer – nogle gange hele døgnet. Samler man alle de forskellige lyskilder i et regnskab, løber det op i et betydeligt antal kilowatt timer (kWh).

Derfor er det en rigtig god idé for hoteller at lave en energispareplan, hvor belysning ofte vil være en helt central del. Men en besparelse må naturligvis aldrig ske på bekostning af lysets kvalitet og gæsternes velbehag. Og det kommer det heller ikke til med LED belysning.

Over de senere år har LED pærerne en gang for alle rystet deres dårlige ry af sig, som værende pærerne med det matte og kedelige lys. De lyser nu med samme kvalitet som deres forgængere, nemlig gløde- og lavenergipærerne. Med lyskvalitet menes her den såkaldte ”Ra værdi”, dvs. lyskildens farvegengivelse, og dermed dennes evne til at give omgivelserne liv.

Det betyder med andre ord, at I får den samme eller bedre lyskvalitet, sammen med alle de besparelser, der følger med et skift til LED belysning – og dem er der en del af. For det første vil I se en besparelse på omkring 50% i strømforbruget. For det andet vil jeres nye LED pærer holde i 25.000 timer i forhold til glødepærens 1.000 timer og lavenergipærens 8.000 timer.

Besparelsen i elforbruget kan udregnes på denne måde. Et eksempel kunne være et hotel med lys døgnet rundt hele året, der skifter 100 GX24 pærer (lavenergirør) ud med LED. Hvor de gamle lavenergirør bruger 18 watt, bruger LED rørene kun 7. Regnestykket ville i den forbindelse se således ud:

LED: 7 watt x 24 timer x 365 dage x 100 stk. = 6.132 kWh pr. år.
Lavenergirør: 18 watt x 24 timer x 365 dage x 100 stk. = 15.768 kWh pr. år.

Med en kWh pris på 2 kr., giver det en samlet besparelse på ca. 19.272 kr. om året.

Regnestykket er naturligvis mere komplekst end ovenstående, men der uden tvivl mange penge at spare ved at skifte jeres belysning til LED. I kan eksempelvis tælle jeres lamper, og selv gøre regnestykket – eller I kan lade os gøre det for jer helt kvit og frit.

Få et fuldstændigt overblik over investering og besparelse med vores rapport

I vores rapport beregner vi energiforbruget af de gløde- og lavenergipærer, I har installeret, og hvor meget I kan spare ved at skifte – det vil typisk være halvdelen.

Men derudover inkluderer vi også alle de pærer, I slipper for at skifte i fremtiden.

Som førnævnt har LED pærer en op til 25 gange længere levetid end f.eks. glødepærer, og derfor indgår der også her en klækkelig besparelse – både hvad angår indkøb af nye pærer, men også de arbejdstimer der er påkrævet for at skifte de gamle pærer ud.

Endelig beregner vi også det tilskud I kan få fra energiselskabet, ved at skifte til LED belysning. Tilskuddet beregnes ud fra det første års besparelse I opnår ved at skifte, og dækker dermed en betydelig del af jeres investering. På den måde kan I opnå en besparelse allerede fra første dag.

Læs mere om, hvorfor LED belysning er det helt rigtige valg for jer

Her på vores hjemmeside kan I læse meget mere om alle fordelene ved LED belysning, blive klogere på termerne og gå på jagt efter det produkt, der er det helt rigtige til jeres situation.

I kan eksempelvis læse mere om Ra værdi, om hvilken farvetemperatur (Kelvin), der er den rigtige samt hvilken lysstyrke (Lumen) I skal bruge. Derudover kan I også allerede nu få et forsigtigt skøn på, hvor meget I kan spare ved at skifte, ved at se vores tabel over energibesparelse i forbindelse med LED belysning.

Hos LED-SALG.dk gør vi alt, vi overhovedet kan, for at informere potentielle kunder og andre interesserede omkring fordelene ved LED belysning. Derfor er I mere end velkomne til at skrive til os på: info@led-salg.dk.