Filtrering
Farvetemperatur
  1. 2700-2900 Kelvin (2)
Mærke
  1. Øvrige (2)
Erstatter watt
  1. 40 watt (1)
  2. 60 watt (1)
RA værdi
  1. 80 (2)
Dæmpbar
  1. Nej (2)

Kontorbelysning

Kontor

Derfor betaler det sig at skifte de gamle lysstofrør på kontoret ud med LED

Ved at skifte jeres kontorbelysning til LED, sparer I 50-80% på lysregningen – og det er vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten af lyset.

Vi foretager en gratis gennemgang af jeres kontor og beregning af jeres samlede besparelse, når I skifter til LED belysning, og sender en grundig rapport til jer uden omkostninger.

Læs videre under produkterne og bliv klogere på, hvorfor LED er det rigtige valg for jer, eller kontakt os for at få gennemgang af, hvor meget I kan spare.

Kontakt os her for et uforpligtende besøg

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Kontorbelysning skal være klart, godt og behageligt

Tidligere generationer af LED pærer gav et koldt og mat lys, der ville drive enhver form for arbejdsglæde ud af medarbejderne, og det var da også grunden til, at LED i gamle dage blev valgt fra. Men nu om dage har LED en lige så god, eller endda endnu bedre, lyskvalitet end de gamle lysstofrør, med deres klare og varme lys.

Desuden kan energitilskud hurtigt blive en del af den samlede besparelse, når I skifter til LED belysning. Det er nemlig muligt i mange tilfælde at sælge de kWh, I sparer ved LED belysning, til energiselskabet. På den måde bliver den samlede besparelse endnu større.

Listen over ulemper ved LED er derfor helt forsvundet over de seneste år.

Få en gratis ekspertvurdering af opsætning og besparelse

Der er forskel på LED belysning afhængigt af, hvorvidt der er tale om skrivebordslamper til medarbejderne eller loftslamper til hele kontoret, og det kan være besværligt at finde tiden til at undersøge, hvad der vil være den helt rigtige løsning for lige netop jer.

Derudover vil typen af pærer samt tilskud gøre en forskel i hele el-regnestykket, og der skal en mere gennemgående beregning til, hvis besparelsen på jeres udgifter til belysning skal være mere end et slag på tasken.

Men det er ikke noget, I skal bekymre jer om, for alt det klarer vi for jer!

Med flere års erfaring har vi et godt kendskab til de udfordringer, virksomheder står med, når det kommer til energieffektivisering, optimal placering og opsætning af belysning. Vi foretager en gennemgang hos jer kvit og frit, og sender efterfølgende en gennemgående rapport, så I har et godt overblik og indblik, inden I træffer en beslutning.

Kontakt os her for et uforpligtende besøg

Hvilke beregninger indeholder rapporten mere specifikt?

Rapporten vi sender indeholder alle de informationer, I skal forholde jer til, når I skifter til LED belysning.

Først og fremmest giver vi et tilbud på selve LED pærerne og monteringen, samt hvornår de har tjent sig selv hjem igen.

Det beregner vi ud fra, hvor meget I årligt kan forvente at spare i strøm – men også ud fra, hvor mange pærer, I slipper for at skifte fremover. Da LED pærer typisk har en levetid på 25.000 timer, modsat lysstofrørets 8.000 timer, giver dette hurtigt en endnu større besparelse.

I får også dokumentation på, hvad I kan forvente jer af lyskvaliteten, i rapportens lysberegning. Her demonstrerer vi, hvor meget lys hver enkelt lampe vil give, alt efter placering. På den måde får I et godt overblik over, hvor godt kontoret bliver oplyst, og vi undgår at skulle lave noget om, når først pærerne er opsat.

Endelig indeholder rapporten en oversigt over, hvor meget I kan forvente at få i tilskud for første års besparelse fra energiselskabet. Det I kan få i tilskud bliver modregnet tilbuddet, og dermed kan I opnå en besparelse her allerede fra dag ét.

Kontakt os her for et uforpligtende besøg

Brug os til at blive klogere på LED belysning

Her på siden kan I læse meget mere om alle de fordele, der er ved LED belysning, og hvilke ting, der er vigtige at holde øje med.

I kan f.eks. læse om, hvor vigtigt farvegengivelsen (Ra værdien) er for lyskvaliteten, hvilken farvetemperatur (Kelvin) der passer bedst til omgivelserne og hvor kraftig lysstyrke (Lumen) I skal bruge – samt hvilke kvalitetsprodukter der leverer på de områder. Derudover kan I få et skøn på, hvor mange penge I kan forvente at spare, ved at læse vores oversigt over besparelser.

Vi gør alt hvad vi kan for at besvare de spørgsmål, I måtte have omkring LED belysning, og I skal derfor altid være velkomne til at sende os en mail på info@led-salg.dk.

Kontakt os her for et uforpligtende besøg