Kyllinge- & kalkunstalde

Lyset i kyllinge- & kalkunstalde skal være helt rigtigt hele tiden

Der er flere krav til god belysning i kyllinge- og kalkunstalde. Bl.a. skal lyset ofte kunne dæmpes, armaturerne skal kunne holde til omgivelser med ammoniak og alt sammen skal let kunne vedligeholdes. Med det halve strømforbrug, samme eller bedre lyskvalitet og 8 til 10 gange længere levetid end traditionelle belysningsløsninger er LED- og induktionsbelysning de rigtige valg til stalden.

Vi tilbyder i den forbindelse en gratis gennemgang og beregning af belysning til landbrug med kyllinge- og kalkunstalde. Efterfølgende fremsender vi en grundig og detaljeret rapport over besparelse, hvilken lysmængde der kan forventes samt beregning af tilskud der kan opnås fra energiselskabet. I får med andre ord et godt overblik inden beslutningen træffes.

Læs mere om hvorfor LED er den rigtige løsning for jer under disse produkter.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang på info@led-salg.dk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Godt lys til kyllinge- og kalkunstalde skal kunne tilpasses og være pålideligt

Særligt i produktion skal lyset være pålideligt, men derudover er det fordel i kyllinge- og kalkunstalde, at lyset skal kunne dæmpes og derved skabe en blød overgang fra mørk til lys og omvendt, over en periode på en halv times tid. På den måde kan dyrene nå at tilpasse sig de nye lysforhold.

LED belysning leverer et konstant og klart lys og har en af de længste levetider af alle belysningsteknologier på markedet. Vi vil derfor kort benytte følgende afsnit til at beskrive lyskilden og hvilke fordele, vi mener, I bør tage i betragtning.

LED er punktlys, og kan sammenlignes med en laser. Det betyder, at lyset er centreret fra et enkelt punkt, hvilket kan være ubehageligt at kigge direkte på, hvis lyskilden er meget kraftig. I modsætning hertil giver induktion for eksempel et mere behageligt lys, men induktion kan ikke dæmpes til mindre end 50% af lysstyrken. Det kan LED belysning til gengæld, som derved kan skabe en blød overgang fra lys til mørke og omvendt.

Derudover har LED også et meget lavt strømforbrug og en levetid på typisk 25.000 timer, hvilket er væsentligt mere end eksempelvis lysstofrørs levetid på 8.000 timer.

Derfor anbefaler vi landbrug med kyllinge- og kalkunstalde at benytte LED belysning som løsning. Det giver en pålidelig belysning, der tænder øjeblikkeligt, kan dæmpes fuldstændigt, holder længe og har det halve strømforbrug sammenlignet med traditionelle former for belysning.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang på info@led-salg.dk

Vores gratis rapport giver jer overblik over lysmængde, besparelse og tilskud

Vi tilbyder en gratis og fuldstændigt uforpligtende gennemgang af jeres belysning og laver i den forbindelse også en rapport, der giver jer det fulde overblik over, hvad I kan forvente af jeres nye lyskilder i form af besparelse og ydelse.

Først og fremmest gennemgår vi den besparelse, I opnår ved at skifte jeres lyskilder til LED. I den forbindelse tager vi højde for både lavere strømforbrug og længere levetid. Ikke alene bruger LED belysning typisk under halvdelen af jeres nuværende strømforbrug; de lever også markant længere. Derfor indgår alle de pærer, I slipper for at udskifte, også i den samlede beregning af besparelsen, der derfor hurtigt kan løbe op.

Derudover foretager vi også Dialux kalkulationer af den belysning, I fremover kan forvente. Derved får I et retvisende billede af, hvilken lysmængde I får ved at skifte til LED. Et eksempel på en simulering af lampernes placering og beregning af lysmængde kan ses herunder.

Kyllingestald

 Ovenstående simulering viser placeringen af lamperne og herunder ses det kalkulerede lysniveau.

Lysniveauer kyllingestald

Endelig foretager vi også en beregning af det tilskud, som I vil kunne opnå hos energiselskabet. Det foregår på den måde, at første års besparelse modregnes den investering I foretager ved at skifte til LED. På denne måde er det muligt at opnå en besparelse allerede fra første dag. Vi ordner alt papirarbejdet i den forbindelse og modregner tilskuddet direkte på jeres faktura.

I får altså et fuldstændigt overblik, inden I træffer en beslutning.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang på info@led-salg.dk

Brug os til at blive klogere på fordelene ved LED belysning

Her på siden kan I læse mere om alle de ting, der er værd at holde øje med, når der skiftes til LED. Eksempelvis kan I få et indblik i, hvorfor Ra værdien (farvegengivelsen) er vigtig, hvilken Lumen (lysstyrke) der svarer til andre lyskilder, samt hvilken Kelvin (farvetemperatur) der er bedst til hvad.

Hos LED-SALG.dk gør vi alt, hvad vi overhovedet kan for at informere alle interesserede i fordelene ved LED. Derfor er I også mere end velkomne til at kontakte os ved at skrive til os via mail på info@led-salg.dk.