Ridehaller

Det er vigtigt med den rette belysning, hvis dyr og mennesker skal præstere deres bedste. Derfor nytter det ikke noget, at vi altid har affundet os med metalhalogenlampernes ringe belysning, når nu LED lyset tilbyder langt bedre kvalitet.

Problemet med de lamper, der hænger i de fleste ridehaller er, at de ikke spreder lyset særligt hensigtsmæssigt. Gammeldags pærer spreder lyset nedad i kegler, hvilket skaber lysere eller mørke pletter, der hvor lyset overlapper eller slet ikke rammer.

LED lys er perfekt til ridehaller

Med vores LED lamper spredes lyset jævnt, så I undgår under- og overoplyste områder, hvilket er mere behageligt for mennesker og dyr, der bevæger sig i ridehallen. Lyset distribueres bedre, så bunden af hallen oplyses i kvadratiske felter, så når lamperne placeres med den korrekte afstand, vil de oplyse hallen perfekt og ensartet.

Lyset skal være kraftigt og lyse ridehallen op uden at blænde og forstyrre på alle tider af døgnet. Derfor anbefaler vi nedenstående produkter, og I er velkome til at kontakte os for en snak om jeres specifikke behov på info@led-salg.dk

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste