Bedlight & Closetlight

Automatisk tænd og sluk lys til under sengen og i klædeskabet

Træt af at famle efter stikkontakten for at kunne tænde lyset, når du skal op om natten? Så skal du vælge en Bedlight LED løsning, der automatisk tænder lyset under sengen, så snart du sætter fødderne på gulvet.

Et LED bånd og en sensor monteres under/på kanten af sengen og giver et blødt, varmt og diskret lys, så du ikke vækker din partner eller dine børn.

Lyset tænder, når der er brug for det og slukker igen automatisk, så der kun er lys, når du skal bruge det. Hvis du ønsker at lyset er tændt længere tid f.eks. på babyværelset, så kan du indstille det, så det er tændt i op til 10 minutter, hvorefter det slukker igen.

Dæmpning
Nogle bedlight leveres med dæmper, så du selv kan vælge den præcise lysstyrke, som den skal tænde med, hver gang den tænder.
OBS.: LED lyset tænder kun, når der er halvmørkt/mørkt i lokalet, så det tænder altså ikke om dagen, når der ikke er brug for det.

Nem montering
Bedlight monteres nemt og uden brug af værktøj. Bedlight leveres med 3M selvklæbende tape, så det er nemt at montere. Bedlight kan også monteres i en aluskinne, der skrues fast på sengen.

Smart Bedlight og Closetlight kan bruges i både soveværelset, børneværelset, badeværelset og i klædeskabet. Kun fantasien sætter grænser for hvor du kan bruge dem henne.

Alle Bedlight og Closetlight bliver produceret i Kina og vi impoterer selv, så vi skærer fordyrende distributør led væk. Derfor kan vi sælge Bedlight og Closetlight billigere end dem du kan se i de danske butikker og som også er produceret i Kina.

Se vores udvalg af bed- og closetlight herunder

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste