Dæmpning af G4 LED pærer

Vær opmærksom på, at når du skifter fra halogen til LED belysning, så skal du også tjekke om din strømforsyning kan bruges sammen med de nye LED pærer.

Hvis du har en elektronisk transformatorer til gamle G4 halogen pærer

Mange strømforsyninger, der bruges sammen med de gammeldags G4 halogenpærer, har et minimumsforbrug, for at de kan fungere korrekt.

Hvis de nye LED pærer ikke bruger så mange watt, at de overstiger strømforsyningens minimumsforbrug, så SKAL du købe en ny strømforsyning (også kaldet LED driver), for ellers får du flimmer og alle mulige underlige fejl, og pærerne holder ikke den forventede levetid, og din garanti bortfalder.

Hvis du har en trafo til dine gamle G4 halogen pærer

Hvis du har en hel gammeldags transformator, så skal du også skifte til en LED driver, for vi ser ofte at spændingen på gamle transformatorer kan stige, hvis forbruget er for småt, og det vil betyde at G4 LED pæren ikke kan holde hele den forventede levetid, og din garanti bortfalder.

Køb altid en LED driver til dine nye G4 LED pærer

Vi anbefaler altid, at du køber en LED driver til dine nye G4 LED pærer, for så får du ingen problemer med dit nye LED lys, og du får en løsning, der holder i lang tid.

Hvilken LED driver skal jeg vælge?

Det er ikke så svært at finde den rigtige LED driver til dine G4 LED pærer:

  1. Vælg først om dine LED pærer skal bruges sammen med en lysdæmper (vælg imellem disse dæmpbare LED drivere), eller om du ikke har en lysdæmper (vælg imellem disse LED drivere).
  2. Find derefter det samlede antal watt, som dine LED pærer bruger. Er det f.eks. 8 watt, så vælg en LED driver der kan køre med denne effekt. LED driverne har typisk et vist wattområde, som de er beregnet til.

Nedenfor kan du se vores dæmpbare LED drivere:

 

Hvis dine G4 LED pærer ikke er dæmpbare skal du stadig bruge en LED driver

Vær opmærksom på at betingelserne beskrevet ovenfor også gælder G4 LED pærer, der ikke kan dæmpes.

Så husk at sørge for at købe en LED driver, når du skifter dine G4 pærer til LED.

  

 

Nu er du klar til at skifte til LED

Så ved du, hvad du skal bruge til at få en god løsning på LED belysning, og du sparer dig selv en risiko for at løbe ind i en masse problemer og for at spilde en masse tid på noget, der ikke kommer til at fungere.

Husk: Følger du ikke ovenstående råd, så kan du risikere at garantien ikke dækker dine LED pærer.

Følger du disse råd, så garanterer vi dig flere års problemfri brug af LED lys og du sparer en masse penge i strøm.

God fornøjelse.