Filtrering
Erstatter watt
  1. 100 watt (1)
RA værdi
  1. 90 (1)
Farvetemperatur
  1. 2700 Kelvin (1)
Dæmpbar
  1. Ja (1)

AR111 LED pærer

AR111 LED spotpærer er det optimale valg, hvis man går efter spot i høj kvalitet. Spottene bliver brugt steder, hvor der er behov for meget lys, såsom i receptioner, på kontorer og i butikker. Disse spot har en Ra værdi på 90 og giver en god farvegengivelse. En høj farvegengivelse er særdeles vigtig, når du skal vælge det rigtige lys.

Se vores udvalg af LED pærer med AR111 fatning herunder

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

LED pærer med AR111 fatning

Når man køber LED lyskilder, er der 3 termer man skal forholde sig til - Kelvin, Ra værdi og Lumen.

Kelvin er farvetemperaturen. Disse AR111 spot har en farvetemperatur fra 2.700-4.000 Kelvin, så der er både pærer, der giver et blødt og dejligt lys, som er den samme farve som fra den gamle glødepære og pærer, der giver et hvidere lys.

Ra værdien angiver, hvor tæt LED pæren kommer på den optimale farvegengivelse og måles på en skala fra 0 til 100 - den gamle glødepære havde en Ra værdi på 99. For at få et kvalitetsprodukt, er det vigtigt at få en så høj Ra som muligt. AR111 spottene har en Ra værdi på 90, som er en god farvegengivelse. Det er inden for de sidste par år at brancen er blevet udviklet så meget at den kan levere det gode lys fra LED pærer.

Lumen er styrken af lyset, der før i tiden blev målt i watt. AR111 spot er lyskilder, der giver et kraftigt kvalitetslys.