Filtrering
Farvetemperatur
  1. 2800 Kelvin (1)
Erstatter watt
  1. 30 watt (1)
RA værdi
  1. 80 (1)
Dæmpbar
  1. Nej (1)

G4 LED pærer (12 volt stift)

LED pærer med G4 fatning er kompatible med de gamle halogenglaspærer.

I denne kategori finder du alle de LED pærer med G4 fatning, der kan erstatte de små 12 volt halogenpærer, og du kan spare mange penge ved at skifte dine halogenpærer til LED pærer.

Pærerne bruges ofte til belysning i entre, hvor de kan være monteret som en stjernehimmel, eller i køkkener, bryggers og badeværelser.
Vi importerer direkte fra fabrikkerne og kan derfor sælge til markedets bedste priser med kvalitetsgaranti.

Husk en LED driver til dine G4 LED pærer

Vær opmærksom på, at når du skifter fra halogen til LED belysning, skal du tjekke om din 230 volt til 12 volt strømforsyning har et minimumsforbrug. Det kan være, at din elektroniske transformator har et miniumsforbrug, som de nye LED pærer ikke overstiger, og pærerne vil derfor gå i stykker og garantien bortfalder. Hvis du skal købe en ny driver, så kan du se dem på dette link.

Hvis du ønsker at læse mere om drivere og dæmpning af G4 LED pærer, kan du gøre det på dette link.

Brug afkrydsningen herunder og find hurtigt frem til den LED pære, du skal bruge.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvorfor vælge LED pærer med G4 fatning

En af fordelene ved LED pærer med G4 fatning er, at de har en længere levetid, og derfor meget sjældent behøver at blive skiftet. En gløde- eller halogenpære har normalt  2.000 timers levetid, hvorimod en LED pære har 25.000-30.000 timers levetid, altså mindst 10 gange så lang levetid.

Det vigtigste er, at LED pærer med G4 fatning er langt billigere i strøm. Du vil derfor spare 80-90% på din elregning, hvis du går fra halogen- eller glødepærer til LED pærer.

Hvilken LED pære med G4 fatning skal jeg vælge?

Hvilken type lys, du ønsker, er jo en smagssag. Forskellige rum kræver forskellig belysning. Med vores LED pærer med G4 fatning, har du forskellige muligheder. For at finde den pære der passer til dit behov, skal du forholde dig til følgende 3 ting:

Kelvin er farvetemperaturen, som fortæller hvilken farve lys, du opfatter, når pæren lyser. Jo lavere Kelvin jo varmere lys (varmt, hvidt lys svarer til 2.700-3.000 Kelvin). Læs mere om Kelvin på dette link.

Ra værdien fortæller dig, hvordan lyset gengiver farven på ting. Værdien bliver målt i indeks 100, hvor 100 svarer til almindeligt dagslys.Vi sælger G4 LED pærer der ligger med en Ra værdi på 80, som er det højeste man pt. kan få på G4 pærer. Læs mere om Ra værdi på dette link.

Lumen er styrken af lyset, hvor vi før i tiden brugte Watt som måleenhed. Hvis du vil se, hvilken type LED pære en gammeldags 60 watt glødepærer svarer til, så klik på dette link om lumen.

Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28 20 28 28 eller mail kim@led-salg.dk