Lyspaneler m/u print i LED

LED belysning er i rivende udvikling, og det sidste skud på stammen er disse fantastiske lyspaneler med billeder. Panelerne ændrer stemningen og fornemmelsen af et rum totalt. Panelerne er særdeles velegnet til lofter i rum som har behov for at blive kvikket lidt op.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Få himlen ind

Panelerne har en helt fantastisk virkning med himlen, man føler at der er højt til loftet, og det har en beroligende effekt. Panelerne er egnet til sygehuse, tandlæger o.l. hvor det er en fordel, at folk slapper af samt på kontorer, hoteller, i træningscentre og banker, hvor man godt må føle, at der er "højt til loftet".

LED lyspanel med tryk

Motiv efter eget ønske

Du har mulighed for at vælge lige præcis det billede, du ønsker i dit lyspanel. Det kan være skyer, andre former for natur eller noget helt tredje. Med en højt opløselig fil af motivet kan alt lade sig gøre.

Panelerne er helt fantastiske og er starten på en ny teknologi. LED er kommet langt i udviklingen, så dette vil vi se meget mere af i de kommende år. Vi har kun set toppen af isbjerget, og teknologien har uanede muligheder.

LED paneler er lette at montere

LED panelets plader er særdeles lette at montere i et sænket loft, da målene passer i standardloftplader og er lige til at bytte ud med de eksisterende loftplader.

LED panelerne afgiver mindre varme end andre lyskilder, og dermed opvarmer de ikke lokalet med spildvarme, der ellers skal fjernes af ventilationen.

Har du ikke et sænket loft, er der mulighed for at købe rammer som kan monteres i loftet med LED lyspanelerne i.
Alt kan lade sig gøre, det er kun fantasien der sætter grænser.

Dæmp lyset

LED lyspanelerne kan leveres med en lysdæmper, så lyset nemt kan tilpasses. Denne lysdæmper er kompatibel med alle andre former for styringer.

Ønsker du at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28 20 28 28 eller mail info@led-salg.dk